miercuri, 15 aprilie 2015

De ce nu vei fi milionar?

Nu-ti valorifici educatia pe care o ai

Am inteles: esti ocupat. Muncesti 25 de ore pe zi si nu exista pur si simplu suficient timp pentru a le face pe toate. Asta e viata unui antreprenor, una in care ceva trebuie sa fie sacrificat. Sanse sunt, dar daca ti se sacrifica educatia, sansele tale de a deveni milionar scad grav. Oamenii bogati nu se opresc niciodata din invatare, in ciuda activitatii din viata lor.

Intr-un interviu recent, milionarul Noah Kagan spune ca are nevoie de timp in fiecare dimineata pentru a citi, anulandu-si si orice activitate in fiecare marti dimineata pentru a invata lucruri noi. Tu cand ti-ai programat ultima data timp de invatare?

Urmati sfaturile lui Kagan si a altor antreprenori de succes incredibil: nu te opri niciodata din invatare, indiferent cat de ocupat esti.

A deveni milionar nu este imposibil. De fapt, este relativ usor atunci cand ai timpul de partea ta si cunostintele necesare pentru a face acest lucru.

Cu toate acestea, depasirea obstacolelor poate fi grea, dar pana ajungi la primulmilion de dolari continua sa inveti jocul banilor, sa dai valoare educatiei tale, sa traiesti sub mijloacele pe care ti le permiti si sa incepi colectarea activa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu