duminică, 10 mai 2015

Cum sa fii oaspetele perfect la o nunta


Pentru ca a inceput deja sezonul in care au loc cele mai multe nunti din an si pentru ca avem cu siguranta fiecare dintre noi programta o astfel de indatorire, asa ca nu e de prisos niciodata sa invatam sa trecem peste situatia de a fi un oaspete de nunta. Si pentru ca nimeni nu vrea sa fie invitatul care sa "ruineze" ziua mirilor sau care atrage atentia negativa asupra sa, urmeaza aceste reguli simple si te vei descurca de minune.

Raspunde prompt si adecvat. Cand numele tau ajunge pe plicul unei invitatii de nunta, vei gasi acolo, alaturi de toate detaliile privind desfasurarea evenimentului, si un cartonas cu numerele de telefon si persoanele de contact la care sa confirmi participarea. Raspunzand la acest apel al mirilor sau organizatorilor cu confirmarea prezentei si a numarului de persoane este deja un pas inainte pentru a fi un oaspete exemplar.

Imbraca-te corespunzator. Unele nunti sunt mai casual decat altele, asta e sigur, dar nuntile sunt intotdeauna ocazii speciale, indiferent de nivelul lor de formalitate. Deci, tinuta ta trebuie sa fie cel putin festiva, cu haine ingrijite si curate. Pentru domni, un dress code de genul "black tie" la nunti inseamna smoking sau un costum negru, pentru doamne, o rochie lunga sau o rochie scurta sofisticata si eleganta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu