joi, 4 iunie 2015

Cea mai potrivita coafura la interviul pentru un job


Felul in care iti aranjezi parul pentru un interviu de angajare poate fi la fel de important ca si hainele pe care le porti. La urma urmei, intervievatorul va observa totul la tine, inclusiv tinuta, coafura si machiaj. Prima vedere este importanta si vei avea doar cateva secunde pentru a face o impresie buna.
Exista o multime de moduri si stiluri de aranjare a parului pentru un interviu de angajare. In timp ce unele optiuni sunt funky si altele sunt mai traditionale, aminteste-ti doar ca a ta coafura ar trebui sa gaseasca un echilibru intre garderoba si machiaj. De exemplu, daca machiajul este un pic edgy, incearca un stil de par mai atenuat. Fii constienta de look-ul final, care ar trebui sa fie unul de bun gust, profesional si lustruit. La urma urmei, vrei ca accentul sa fie pus pe tine si nu pe modul in care este coafat parul tau in acea dimineata.
Deci, care este cel mai bun mod de a-ti aranja parul pentru un interviu de angajare? Iata o selectie a celor mai bune coafuri pentru par scurt, mediu si lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu