luni, 16 februarie 2015

Buze provocatoare

Acidul hialuronic este un alt produs folosit in chirurgia estetica buzelor, a carui injectare se realizeaza cu ajutorul unui ac foarte subtire si sub anestezie locala. Daca nu sunteti multumita de rezultatul obtinut, nu trebuie sa va faceti prea mari probleme, deoarece acidul hialuronic se absorbe dupa cateva luni. Dincontra, daca rezultatul obtinut va multumeste, este nevoie sa repetati interventia pentru ca buzele dumneavoastra sa fie super senzuale.

Din punct de vedere al implanturilor, este bine sa stiti ca exista doua tipuri de implanturi care se pot aplica buzelor. Implantul cu gel de silicon si cel cu Gore tex. Acestea sunt foarte adaptabile la forma buzelor si sunt foarte bine tolerate. Interventia se realizeaza sub anestezie locala si intr-un mediu steril, pentru a nu avea parte de anumite infectii.

Implantul Gore tex poate fi eliminat foarte usor, daca rezultatul nu este cel asteptat.
In momentul in care doriti sa efectuati o astfel de interventie, cereti toate informatiile de care aveti nevoie de la medicul care va efectua interventia, iar daca aveti anumite neclaritati nu ezitati sa cereti si sfatul altui medic estetician.

Din punct de vedere al tarifelor, acestea variaza de la un medic la altul si in functie de ceea ce doriti sa faceti cu buzele dumneavoastra. Cele mai ieftine interventii sunt cele in care se injecteaza acid hialuronic, iar cele mai scumpe sunt cele cu implant de gel de silicon. Ca sa va faceti o parare, in general tarifele variaza intre 200 si 1500 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu