duminică, 7 iunie 2015

Telefonul, o investitie ce trebuie protejata

Telefonul mobil este acum o necesitate si nu cum se crede, un moft. Spun acest lucru intrucat este un accesoriu de care nu ne mai putem lipsi. Fie ca rezolvam probleme familiale, probleme de servici sau pur si simplu stabilim o intalnire in oras, telefonul ne vine mereu in ajutor. Un simplu mesaj sau doua vorbe si totul este ca si rezolvat. Astfel, trebuie sa ramanem conectati, sa avem tot timpul telefonul cu noi. Pentru a beneficia de telefonul dumneavoastra mai mult timp si pentru a il avea mereu impecabil este recomandat sa ii achizitionati o husa.

Dat fiind faptul ca platim sume mari pentru smartphone-uri de ultima generatie pentru a avea acces la cele mai diferite resurse tehnologice, este necesar sa protejam aceste dispozitive pentru a ne bucura mai mult timp de ele. Factorii externi precum praful, socurile mecanice, zgarieturile ii pot aduce daune serioase si chiar daca nu ii aduc o defectiune majora, ii pot scadea performantele.

Pentru a pastra valoarea telefonului ca in prima zi de achizitie, o husa de telefon v-ar putea ajuta. Totodata, pe langa rolul de protectie pe care il ofera, acestea au si un rol estetic. Stim foarte bine ca putem sa fim etichetati dupa modul in care intretinem obiectele si bunurile personale, deci si in functie de cum arata telefonul nostru.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati o husa iphone 6, este necesar sa stiti si cateva detalii minime cu privire la materialele din care sunt confectionate si la modelele disponibile. In ceea ce priveste materialele, avem huse din piele naturala, din piele ecologica, din plasticc, silicon sau din fibra de carbon si metal. Fiecare dintre aceste au avantaje si dezavantaje, dar principalul aspect este faptul ca ofera protectie de indata ce alegeti sa le folositi. Ca si tipuri de huse veti gasi o multime de modele precum cele tip carte, flip, carcase si saculeti, toate acestea pentru a putea alege modelul convenabil. Toate aceste tipuri de huse la gasiti in culori variate, cu imagini imprimate, cu figurine din filmele animate si tot feleul de mesaje sugestive. In plus, daca doriti ceva original, unicat trebuie sa stiti ca exista firme specializate care se ocupa de acest lucru. Astfel, veti putea avea o husa personalizata cu poza preferata, in culoarea care va place sau cu un mesaj sugestiv, in functie de ceea ce doriti.

Protectia cea mai buna o ofera husele tip carte sau flip deoarece acopera toata suprafata telefonului, insa unii utilizatori au fost nemultumiti de raspunderea mai greoaie la apeluri tocmai datorita parti superioare a husei. Husele tip carcasa sunt practice, ofera o protectie a spatelui si a marginilor laterale, fac telefonul portabil astfel incat il puteti tine fara nicio problema in buzunar. Modelul de husa tip saculet ofera si acesta protectie mare, insa ca si dezavantaj il reprezinta manevrabilitatea scazuta atunci cand dorim sa raspundem rapid la apeluri, mesaje, etc.

In concluzie, este foarte important sa alegeti o husa pentru telefonul dumneavoastra, indiferent de modelul care va este pe plac. Nu este oportun sa tineti telefonul fara husa pentru ca la o mica neatentie il putti scapa, iar sansele de deteriorare sunt mult mai mari daca nu are o husa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu