joi, 11 iunie 2015

Carti de vizita cu poze

Avand imaginea ta pe cartea de vizita, indiferent ca este vorba de o fotografie, un desen sau o caricatura, vei ajuta persoana careia o inamanezi sa-si aminteasca de tine data viitoare cand te vede. Imagini reprezentand un produs sau un serviciu, ori un beneficiu pe care afacerea ta il ofera, te poate uneori ajuta sa comunici mai bine decat zeci de cuvinte. La fel, o pata de culoare este de multe ori utila pe o carte de vizita.
Fotografiile pe carti de vizita sunt super-optiuni, daca doresti sa le infrumusetezi un pic si sa adaugi o nota personalizata. Exista, la firmele de design, un stoc de sabloane atractive care pot fi, de asemenea, complet personalizate pentru a include imagini din colectia personala. Asa ca, poti alege sa faci declaratii convingatoare despre firma ta, utilizand imagini care transmit mult mai mult decat cuvintele. Imaginile digitale lucioase, de inalta rezolutie, dau un aspect profesional frumos unei carti de vizita si vorbesc despre afacerea ta.
Construieste o imagine stralucitoare, optimista si vesela profesiei tale prin incorporarea fotografiilor dragute cu bebelusi care dorm, animale adorabile de companie, familii fericite, sarbatori si frumuseti naturale. Profesionistii, ca agentii imobiliari si antrenorii pot folosi propriile portrete pentru a se face usor de identificat si de recunoscut printre ceilalti concurenti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu